Janny’s hobbylog


Kleur op stof

Geplaatst op 03 mei, 2013 door janny

Kijk eens wat ik voor mijn verjaardag kreeg: Het boek “Kleur op stof” van Sandra van Velzen en Janine Wetzels van mijn-eigen, vers van de pers!

Het staat boordevol technieken om stof te verfraaien, o.a. door stempelen, verven, rubbing, zeefdruk enz. enz. Er staan prachtige foto’s in en alles wordt duidelijk beschreven. Nu nog tijd vinden om te gaan experimenteren!

2 op “Kleur op stof”

 1. Marianne zegt:

  Dat is snel. Goede service. Geniet ervan, neem je toch een paar dagen vrij :-)om te experimenteren

 2. Janine zegt:

  Dag Janny,

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Het boek maakt je duidelijk dat er meer geexperimenteerd moet worden? Ook tijd vinden is een creatief proces. Ik heb recent een lijstje gemaakt van dingen die ik doe, die eigenlijk niemand van mij verlangd en eigenlijk erg weinig opleveren. Om maar eens iets te roepen (lach niet, dit is een geheimpje)maar ik ben opgevoed met het strijken van mijn washandjes……

  Groet

  JanineLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven