Janny’s hobbylog


Opening tentoonstelling

Geplaatst op 27 april, 2013 door janny

Vanmiddag was de opening van onze tentoonstelling in de toren van Goedereede. Ondanks de ijzige kou in de toren was het erg gezellig met een hapje en een drankje en diverse toespraken. Het is weer een mooie tentoonstelling geworden met als titel “teken aan de wand” en het thema deze keer was graffiti. Hier hangt mijn quilt:

Alle quilts zijn dezelfde maat (105 x 130 cm) en zijn op verschillende hoogtes doorgesneden, sommige op 30 cm van boven, andere op 30 cm van onder en de rest precies doormidden. De boven- en onderquilts zijn met buisjes en draden verbonden, zelf heb ik de letters door laten lopen over de tussenruimte van 5 cm.

Omdat ik vandaag jarig ben kreeg ik tot mijn verrassing een leuk boeketje aangeboden.

Volgende week vier ik mijn verjaardag pas met familie en vrienden, maar vanavond zijn Aat en ik lekker uit eten geweest.

2 op “Opening tentoonstelling”

  1. christina zegt:

    Van harte gefeliciteerd. Wat attent dat je een bloemetje kreeg.

  2. cobi van der ent zegt:

    Alsnog van harte gefeliciteerd, leuk dat je een bloemetje kreegLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven