Janny’s hobbylog


Ook in Thailand

Geplaatst op 25 januari, 2013 door janny

wordt gequilt. Zoon Derk is net terug in München waar hij woont na een rondreis door Thailand op de fiets. In Phang Nga kwam hij in een hotelletje waar de bazin zat te quilten, ze haalt patronen van internet, vooral van tassen. Natuurlijk heeft Derk haar gelijk mijn weblog laten zien, wat ze erg leuk vond. 

Het was voor hem weer wel even wennen in de winterse sneeuw, hij heeft het zo naar z’n zin gehad dat hij nu al zit te plannen voor volgend jaar, maar eerst moet er weer wat verdiend worden. Jammer dat hij voorlopig niet naar Nederland komt, maar hij heeft een heel reisverslag met foto’s per e-mail verstuurd.

1 op “Ook in Thailand”

  1. christina zegt:

    mooi verhaal.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven