Janny’s hobbylog


Machinaal quiltwerk

Geplaatst op 10 januari, 2013 door janny

Inmiddels is het testquiltje klaar op de afwerking na. 

Het quilten van Quilters Dream Green gaat heel soepel, ik merk weinig verschil met andere tussenvullingen. Ik heb zowel met rechte lijnen als met freemotion gequilt. Op de website van Elly Prins staat dat het ook heel geschikt is voor handquilten, maar dat heb ik niet geprobeerd.

 

 

 

 

Zodra ik het quiltje afgewerkt heb zal ik een foto van het geheel plaatsen.

 

 

 

2 op “Machinaal quiltwerk”

  1. Nienke zegt:

    Een testquiltje? Een plaatje! Prachtige kleurcombinatie waar je van alles in kunt zien!

  2. Aart zegt:

    Mooie kleuren, al heb je van alles bij elkaar gepakt. Hoe is de vulling, net zo dik of dun als hobbs 80/20?
    http://quiltaart.blogspot.nlLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven