Janny’s hobbylog


Nieuwe tv en kast

Geplaatst op 29 november, 2012 door janny

Wij hadden nog steeds zo’n oude tv met een dikke bult achterop maar nu hebben we een platte gekocht en gelijk een mooie kast laten maken door Struik Houtbewerking. In de kast zit een lift zodat je, als je geen tv wilt kijken, de tv ook niet ziet. Vanmiddag is de tv aan de beugel bevestigd en aangesloten, wat best nog wat moeite kostte, maar het is uiteindelijk gelukt. 

 

Marianne vroeg zich af of ik met de online cursus bezig was, maar daar heb ik nog niet eens tijd voor gehad. Gistermiddag hadden we de laatste bijeenkomst van dit jaar van onze Quiltkring en vandaag is zoon Derk uit München voor een paar dagen hier. We zijn vanmiddag gezellig even naar de dijk geweest, ik voor een nieuwe jas en hij voor nieuwe schoenen. En morgen heeft Aat vrij, dan gaan ze samen een flinke wandeling maken.

Derk bracht nog een paar Duitse producten mee zoals Eier-spätzle, Weisswurst, lekkere mosterd en speciaal bier. Binnenkort maar eens uitproberen.

Weisswurst is typisch iets uit München en wordt daar bij het ontbijt gegeten.

3 op “Nieuwe tv en kast”

 1. Marianne zegt:

  Ziet er strak uit, mooi hoor.
  Worst bij het onbijt????

 2. Lennert zegt:

  Dat heeft hij dan weer eens niet goed uitgelegd. De weisswurst wordt zo rond elf uur gegeten, tussen het ontbijt en de lunch door, met een brez’n en zoete mosterd. Maar ik neem aan dat het nu al te laat is en de worst al gegeten is. Als hij maar gesmaakt heeft 😉

 3. Christel zegt:

  MMM, Spätzle. Favo bij de kinderen, dus als wij (of mijn buren)in de buurt van Duitsland komen, wordt er weer een voorraad ingeslagen. Evenals een grote zak met Bretzeln!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven