Janny’s hobbylog


Niet meer geheim

Geplaatst op 24 november, 2012 door janny

Gisteren heb ik het kado overhandigd aan mijn vriendin, dus nu kan ik het laten zien, het is een breitas geworden:

Zij brengt altijd haar breiwerk mee als ze hier komt en dat zit dan in een plastic tasje, zo kwam ik op het idee een echte breitas voor haar te maken. Het patroon is van Christina van http://www.thesometimescrafter.com/ en het is echt heel duidelijk.

Ze was er gelukkig erg blij mee en prompt kreeg ik van haar een paar mooie zelfgebreide handschoenen. 

In de tas zitten diverse vakjes voor kleine spulletjes en ook een vakje met rits.

1 op “Niet meer geheim”

  1. Christel zegt:

    Mooie tas en heel handig in gebruik, die kun je niet genoeg hebben. En ook hele mooie handschoenen heb je gekregen met die fijne kabeltjes (handschoenen breien, je moet er maar zin in hebben…!)Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven