Janny’s hobbylog


Een grijze zaterdag

Geplaatst op 17 november, 2012 door janny

Aat ging vandaag wandelen bij Vrouwenpolder en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om de stalenkaart te verven voor de staalkaartenruil die Nienke heeft georganiseerd. Het was toch niet zo aanlokkelijk om naar buiten te gaan en Sinterklaas binnenhalen vind ik niet zo interessant. Inmiddels zitten de 25 lapjes in plastic zakjes in de rijstkoker, ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Ik ben maar 1 x in de fout gegaan, maar gelukkig merkte ik het gelijk en had ik nog wat lapjes achter de hand. Ik vind het altijd heerlijk werk, lekker kliederen met verf, maar eerlijk gezegd doe ik het zelf liever in bakjes i.p.v. in plastic zakjes, dat vind ik makkelijker kneden. In de winter is het echter wel handig om de zakjes in de rijstkoker te doen en dat gaat niet met bakjes.

Ik was net klaar met verven toen Aat thuis kwam, hij had 25 km gelopen en op de terugweg gelijk meel e.d. gehaald bij de molen in Ouddorp, zodat we weer brood kunnen bakken. Het was in Zeeland ook miezerig en grijs, wat wel aparte foto’s opleverde.

 

2 op “Een grijze zaterdag”

  1. Christel zegt:

    Als je liever met bakjes verft (ik ook!), dan kun je die ook in de oven zetten. Op 40 graden zetten, dan blijven ze lekker warm.

  2. Derk zegt:

    Bij ons in de Bondsrepubliek is het de laatste dagen ook erg mistig geweest, voornamelijk in de ochtenduren dan. Dat leverde de volgende plaatjes op http://www.sueddeutsche.de/panorama/bilder-aus-dem-dunst-nebuloese-natur-1.1524860

    Ik denk dat jij die met de eendjes het leukste vindt.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven