Janny’s hobbylog


Vogeltjes en een kaart

Geplaatst op 22 oktober, 2012 door janny

Zaterdag hebben we de voedersilo opgehangen en wat voer in het vogelhuisje gelegd en het hele weekend hebben we genoten van de koolmeesjes en andere vogeltjes, af en aan vliegen ze, soms wel met 4 tegelijk, een leuk gezicht.

De foto’s zijn door het raam genomen, dus niet helemaal scherp.

Doordat de haag goed dicht is en de struiken weer gegroeid komen er steeds meer vogels in de tuin.

 

 

 

Jammer genoeg gaat het met mijn achillespees nog niet echt goed, ik heb zaterdag een uur gelopen en zondag weer, maar dat ging maar net. Voorlopig toch maar een beetje rustig aan doen, ik wil wel graag meedoen met de snerttocht 1 december.

 

Voor een zieke maakte ik deze kaart:

 

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven