Janny’s hobbylog


Potjes en ander nuttig spul

Geplaatst op 10 oktober, 2012 door janny

Jullie weten wel dat ik graag stoffen verf en dan het liefst met Procion MX verfpoeders. Deze komen altijd in plastic zakjes en dat vind ik eigenlijk niet zo handig, wel om te versturen natuurlijk, maar niet om mee te werken. Vandaar dat ik potjes met schroefdeksel heb gekocht om de verfpoeder in over te doen. Ook heb ik wat grotere potten gekocht met een dubbele sluiting om de verfoplossing goed te kunnen schudden en nog een paar flesjes met druppelsluiting.

Dit alles heb ik gekocht bij Labstuff, waar ze een enorm assortiment hebben. Ik heb potten van 250 ml gekocht, lekker breed zodat je de poeder er makkelijk uit kan halen. Het duurde wel een tijdje voordat ik het had, want ze schijnen het erg druk te hebben.

Ik heb er etiketjes op geplakt en zo is het een overzichtelijk geheel geworden.

 

 

 

Binnenkort maar weer eens gaan verven.

 

2 op “Potjes en ander nuttig spul”

  1. Nienke zegt:

    Wat een goede tip Janny, ik ga er gelijk achteraan, zoveel makkelijkeren veiliger in die potten met schroefdeksel!

  2. Christel zegt:

    Dat zijn handige potjes. Ik had nog nooit van Labstuff gehoord; bedankt voor de tip!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven