Janny’s hobbylog


Bijna klaar

Geplaatst op 13 oktober, 2012 door janny

De quilt met streepjes is bijna klaar, ik heb elk blok apart gequilt met alleen Hobbs erachter en daarna aan elkaar gezet, nu moet er nog een achterkant tegen. Als ik hem dan in de verbindingsnaden van de blokken nog een keer quilt zit de achterkant gelijk vast. 

Gistermiddag heb ik een zonnebloempittenbrood gebakken, gewoon op de ouderwetse manier, Aat bakt regelmatig een brood in de broodbakmachine, maar deze keer heb ik het in de oven gebakken in een broodbakblik. Ik vond het best een tijdrovend karwei, je moet het deeg diverse malen laten rijzen, maar het resultaat is echt heerlijk en het ziet er mooi uit, ik ben er best wel een beetje trots op. Het recept heb ik van Levine.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven