Janny’s hobbylog


Quiltnieuws

Geplaatst op 28 augustus, 2012 door janny

Vandaag kwam de nieuwe Quiltnieuws, deze keer staat er een artikeltje van mij in over stofverven. Naar aanleiding van onze verfdag vorig jaar had Erica, die onze quiltkring namens de redactie twee jaar lang volgt, gevraagd of ik dit wilde uitwerken voor het septembernummer. Ik hoop dat ik alles zo duidelijk mogelijk heb opgeschreven, mijn zus die nog nooit stoffen geverfd had heeft het eerst uitgeprobeerd en haar lukte het zonder problemen. 

Afgelopen zaterdag kregen we bij de finish allebei een gladiool, die nu mooi gaan bloeien, misschien een ideetje voor een quiltkaart?

 

1 op “Quiltnieuws”

  1. Willy zegt:

    Hoi Janny,
    Vanmorgen kwam de post blader even door quiltnieuws zie een foto en zeg hè, die is van Janny. en jawel. Heldere uitleg, daar hebben velen iets aan.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven