Janny’s hobbylog


Kaart

Geplaatst op 24 augustus, 2012 door janny

Voor mijn zus(je) maakte ik deze kaart van zelfgeverfde stofjes: 

Morgen is het weer zover: dan loop ik de halve Omloop van GO, 55 km. Nu is het al heel lang mooi weer maar uitgerekend voor dit weekend wordt veel regen opgegeven. Duimen jullie alsjeblieft voor me dat de buien elders vallen. Aat doet dit jaar de 80 km en moet vanavond om 11 uur al beginnen, ik begin morgenochtend om 7 uur in Ouddorp. Vorig jaar kon ik vanwege mijn achillespees niet meedoen, maar nu gaat het gelukkig weer goed, ik heb er zin in!

6 op “Kaart”

 1. Marianne zegt:

  Het blijft je zusje, ook al is ze tegenwoordiig 46

 2. Derk zegt:

  Zet m op he! Hoe is het gegaan??

 3. Martijn zegt:

  Aatje is er al hoor. Kan hij nog 2 uur wachten op moedertje.

 4. Martijn zegt:

  Inmiddels heb ik vernomen dat ze het beiden gehaald hebben. Het was een zware bevalling maar moeder en vader maken het goed.

 5. Marianne zegt:

  Nu maar bijkomen dan van de bevalling.
  Gefeliciteerd met jullie resultaatLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven