Janny’s hobbylog


Suikerstadmars Dinteloord

Geplaatst op 24 juni, 2012 door janny

Gistermorgen hebben we de suikerstadmars van 26 km gelopen rond Dinteloord. Het weer was prima om te lopen, al hield ik wel graag mijn jas aan. Het beginstuk was wel aardig om te lopen, maar verder vond ik het een saaie tocht, heel veel asfalt, heel veel lange polderwegen. De luchten waren af en toe wel spectaculair, van helder blauw tot donkere wolken, gelukkig hebben we geen regen gehad.

We liepen via Bovensas naar Steenbergen, waar we een rust hadden in de Wallevis. Hier hebben we lekker buiten gezeten in het zonnetje.

We waren 8 uur begonnen en om 1 uur weer terug in Dinteloord.

 

 

Op een fietspad liepen een paar schaapjes gezellig met ons mee.

Jammer genoeg kreeg ik op ongeveer de helft erg veel last van mijn bovenbeen, vrijdag had ik op de fiets een botsing gehad met een andere fietser waarbij ik gevallen was en nu begon het flink pijn te doen. Zolang ik maar bleef doorlopen was het wel te doen, maar nadat ik in de auto gezeten had en weer uitstapte kon ik haast niet meer lopen.

En ook van mijn bovenarm had ik vrij veel last.

Gelukkig gaat het vandaag al een stuk beter en ik hoop dan ook dat ik zaterdag weer gewoon kan lopen.

Yvonne, de vriendin van Martijn, liep 1/8e triathlon in Oud Gastel, wat vlakbij Dinteloord ligt, dus daar zijn we nog even wezen kijken. Het was daar een gezellige drukte, maar gelukkig konden we haar vinden. Ze was derde geworden en we waren op tijd om de huldiging te zien en foto’s te maken. 

Vannacht heeft ze hier geslapen en straks gaat ze 1500 meter hardlopen in Spijkenisse, jammer van het slechte weer, het regent en het is bar koud.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven