Janny’s hobbylog


Stitch & Slash

Geplaatst op 26 juni, 2012 door janny

Ik heb online een kleine cursus gedaan van Carol Ann Waugh: Stitch & Slash. Je legt dan een aantal lapjes op elkaar en haalt telkens een gedeelte weg met een tornmesje, zodat de onderliggende stof tevoorschijn komt. Het is toch niet helemaal mijn ding, door het met het tornmesje te doen wordt het wel erg rafelig vind ik, al moet ik zeggen dat het misschien handiger is eerst een nieuw mesje te kopen. 

Zij maakt hele quilts en kussens met deze techniek en versiert dan ook de stiklijnen nog met siersteken of door het opnaaien van lintjes e.d. Op zich vind ik de techniek wel leuk, maar ik zou het eerder met een scherp schaartje doen zodat je minder rafels krijgt, maar dat vindt zij juist de charme. Ach, ieder zijn smaak.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven