Janny’s hobbylog


Marathontocht Oosterscheldestappers

Geplaatst op 10 juni, 2012 door janny

Gisteren was de marathontocht in St. Maartensdijk waarbij je kon kiezen uit 4 afstanden: 10,5 km, 21,2 km, 31,6 km en de echte marathonafstand van 42,195 km. Wij kozen voor de 31,6 km en omdat we een klein stukje verkeerd zijn gelopen eindigde de stappenteller op 32,5 km.

Helaas was Aat zijn fototoestel vergeten en de mijne nog niet terug van reparatie zodat ik geen foto’s heb. Gelukkig stonden Kees en Janny bij de eerste wagenrust en was Janny zo vriendelijk om een foto van ons te maken. 

Het was een behoorlijk pittige tocht, enerzijds door de onstuimige wind en anderzijds doordat we vaak door hoog gras moesten banjeren, maar wel ontzettend leuk. De route was prima gepijld, dat we 1x verkeerd liepen kwam eigenlijk doordat we klakkeloos achter andere mensen aan liepen en niet op de routebeschrijving keken, maar dat was gelukkig snel weer opgelost. De temperatuur was prima, maar de wind benam je af en toe echt de adem.

We waren deze keer al om half 7 opgestaan, 5 voor 8 begonnen we met lopen en 2 uur waren we weer binnen, waar we zelfs een medaille kregen.

Na het douchen moesten we nog naar de verjaardag van Dirk in Hoofddorp waar we gelukkig konden blijven eten. Voor Dirk heb ik een kaart gemaakt met, hoe kan het anders, smalle lijntjes.

Na zo’n lange dag was het heerlijk slapen en vanmorgen hoefde de wekker gelukkig niet zo vroeg.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven