Janny’s hobbylog


Boek

Geplaatst op 13 juni, 2012 door janny

Gelukkig, ik heb mijn fototoestel weer terug na ruim 1 maand! Van mijn verjaardagsgeld kocht ik het boek “create your own free-form quilts” van Rayna Gillman. Een leuk boek met beschrijvingen hoe je zonder liniaal en met steeds doorsnijden leuke quilts kan maken, al vind ik haar kleurgebruik wel erg bont, volgens haar past alles bij elkaar. 

Deze orchidee kregen we toen we hier kwamen wonen, nu al ruim 3,5 jaar geleden en nu bloeit hij weer, voor de zoveelste keer. 

Telkens als ik denk dat hij dood is komt er weer een nieuwe uitloper met knoppen, toch wel apart. Zijn broertje die we gelijk kregen heeft het maar 2 jaar volgehouden.

 

De hosta’s bloeien nu ook prachtig, jammer dat de slakken de bladeren zo graag lusten, al zitten er heel wat minder gaten in dan vorig jaar, Aat heeft maatregelen getroffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 op “Boek”

  1. Marianne zegt:

    Jullie hebben nu zingende slakken heb ik begrepen van de buren.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven