Janny’s hobbylog


Wandelvierdaagse deel 3

Geplaatst op 30 mei, 2012 door janny

Hieronder volgt nog een collage van foto’s, door op de foto’s te klikken kan je ze vergroten. Op de derde dag kwamen we langs het Onderduikershol bij Diever, een ondergrondse schuilplaats uit de tweede Wereldoorlog. Verder foto’s van de prachtige omgeving.

Woensdagavond na aankomst hebben we bij de Hof van Dwingeloo gegeten, donderdag dus bij broer Jan, vrijdag bij restaurant Sijs (ook in Dwingeloo) en zaterdag zijn we bij Ko en Wia in Beilen geweest waar we ook mochten blijven eten. Toch handig als er wat familie in de buurt woont!

Al met al is onze eerste vierdaagse prima bevallen, voor herhaling vatbaar, mede natuurlijk door het prachtige weer voelde het echt aan als vakantie. Complimenten voor de organisatie, die ontzettend veel werk verricht hebben.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven