Janny’s hobbylog


Nieuwe stofjes

Geplaatst op 06 april, 2012 door janny

Ik had de stoffen Echo van Lotta Jansdotter al een paar keer gezien op internet en telkens getwijfeld of ik ze zou bestellen, nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en er twee uitgezocht, de twee links op de foto. Het zijn echt mooie stoffen, ze voelen lekker zacht aan. Vorige week donderdag had ik ze besteld bij de Fat Quarter Shop in Amerika en vandaag werden ze al bezorgd, echt snel! Samen met de stof rechts op de foto en nog wat effen stoffen.

Ook ben ik aan een nieuw quiltje begonnen, dit is het begin:

1 op “Nieuwe stofjes”

  1. Ruth Jansen zegt:

    Dag Janny,

    ik las op je blog dat jij stoffen van Lotta Jansdotter in Amerika had besteld. Ik heb die site bekeken en kon haar stoffen niet ontdekken. Kun je me zeggen hoe ik moet zoeken op die site?

    Vriendelijke groet,

    Ruth JansenLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven