Janny’s hobbylog


Nassaustadtocht

Geplaatst op 29 april, 2012 door janny

En het hield nog niet op met de bloemen, vlak na mijn stukje van afgelopen vrijdag kreeg ik nog deze mooie oranje bos.

Gisteren hebben we de 25 km gelopen van de Nassaustadtocht in Steenbergen. Hoewel het ‘s nachts flink had geregend en we onderweg naar Steenbergen ook nog een fikse bui hadden hebben we het tijdens het lopen droog gehouden! Het was wel erg somber weer, daarom heb ik praktisch geen foto’s gemaakt.

De tocht was prima beschreven en gepijld, we hadden een rust in café de Commerce waar we Helma en Kees en Janny tegenkwamen, we zijn toen verder met hen opgelopen, en later nog 1 bij een boerderij waar we even buiten hebben gezeten, binnen was het wel erg benauwd.

Bovenstaande foto’s zijn bij Bovensas gemaakt.

Een helpende hand was hier wel nodig:Na een warme douche hadden we nog een kraamfeest en daarna hebben we een lekkere wortelpaprikasoep gemaakt en een pastasalade met boontjes en geitenkaas:

‘s Avonds zaten we een film te kijken, maar dat is nooit zo verstandig na zo’n drukke dag, ik kan mijn ogen dan niet lang meer open houden, dus hebben we de film maar stopgezet en zijn op tijd naar bed gegaan.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven