Janny’s hobbylog


Verhuizingen

Geplaatst op 30 maart, 2012 door janny

Een paar weken geleden is zoon Derk verhuisd naar München, hij heeft daar een baan gevonden en een kamer. En afgelopen dinsdag kreeg zoon Martijn de sleutel van zijn nieuwe appartement in Amsterdam. Wij hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze oude bank en tafel daar te brengen, die zolang opgeslagen stonden in de schuur. Hèhè, eindelijk weer wat ruimte!

Martijn had al glasvliesbehang gekocht en Lennert kwam ook nog helpen, hier zijn ze druk aan het behangen:

Bij het binnenkomen moest ik gelijk aan ons vorige huis denken vanwege de lange gang:

Na vele jaren op studentenkamertjes of in een te renoveren huis eindelijk een echt huis met alle comfort en nog op een goede locatie ook.

Deze foto is gemaakt vanaf het balkon naar de binnentuin:

 

 

 

 

 

Ik ben benieuwd hoe het er bij Derk uitziet, maar dat is een beetje te ver om zo maar even naar toe te rijden, misschien een keer voor een korte vakantie, je schijnt daar ook mooi te kunnen wandelen.

 

1 op “Verhuizingen”

  1. Derk zegt:

    Zozo dat ziet er mooi uit bij Martijn! daar kan ik niet tegenop denk ik. Wellicht stuur ik je binnenkort wel wat foto’s, als ik een keer een camera in de buurt heb zal ik mn kamer vastleggen voor je.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven