Janny’s hobbylog


Proefloop tulpentocht

Geplaatst op 04 maart, 2012 door janny

Dit jaar wordt voor de eerste keer een tulpentocht gehouden op Goeree-Overflakkee, georganiseerd door enkele enthousiaste wandelaars samen met de atletiekvereniging en waarbij heel veel ganzende opbrengst voor een goed doel is, nl. de Voedselbank. Gisteren hebben we met z’n zessen de tocht alvast gelopen om te kijken of hij goed uitgeschreven is en leuk om te lopen, we hebben de langste afstand gelopen, die van 25 km. Het weer was prima om te wandelen, al was er niet veel zon. Halverwege hebben we koffie gedronken bij Manege Oostmoer. Onderweg hebben we gelukkig veel tulpenvelden gezien, als die op 21 april allemaal in bloei staan zal het een mooie wandeling worden! Allemaal tulpenDe tocht gaat voornamelijk over rustige polderwegen en is erg afwisselend. tussen Stad en Middelharnishet HaringvlietNog een beetje heiig

Laat een reactie achter

 




↑ Naar boven