Janny’s hobbylog


Omslag

Geplaatst op 21 maart, 2012 door janny

Van een zelfgeverfd lapje heb ik een omslag gemaakt voor een notitieboekje.

Van freezerpaper malletjes gemaakt, deze erop gestreken en met zilververf de omtrek ingekleurd.

Daarna wat dunne vulling ertussen en een achterkantje en toen met verschillende quiltgarens doorgestikt.

Op maat gemaakt voor het boekje en er toen een omslag van gemaakt.

 

 

 

 

 

 

1 op “Omslag”

  1. Agnes Ostendorf zegt:

    Goedenmorgen,
    Met veel genoegen heb ik je blog doorgelezen. Vooral de kerstkaarten vind ik echt prachtig!! Ik kwam dan direct op het idee om dit jaar ook onze eigen kerstkaarten te maken. Nu ben ik een beginnende quiltster en ben dan ook benieuwd waar ik de werkbeschrijving etc. van het maken van kaarten kan vinden.
    Ik hoop dat je me verder kut helpen.
    Vriendelijke groet AgnesLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven