Janny’s hobbylog


Lekker toetje

Geplaatst op 05 maart, 2012 door janny

Gisteravond hadden we gasten om te eten en ik had een Italiaans maal gemaakt. Eerst een salade van rucola, mozzarella, Parmaham en perziken met ciabatta, daarna pappardelle met ricotta en pesto en pijnboompitten met daarbij kipfilet en tomaatjes uit de oven en een tomatensalade en als toetje een frisse fruitsalade.

Voor 4 personen schil je 2 rode grapefruits en 4 sinaasappels, zorg dat er geen wit meer aan zit en snijd met een scherp mesje de partjes van tussen de vliesjes. Dit is een geduldwerkje dus heb ik dat maar door Aat laten doen. Rasp de schil van een limoentje en pers de limoen uit. Meng het sap en de geraspte schil met 3 eetlepels honing en 1,5 eetlepel warm water en giet dit over het fruit, laat dit een paar uur intrekken. Serveer met Griekse yoghurt gemengd met geklopte slagroom.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven