Janny’s hobbylog


Kommetje snerttocht

Geplaatst op 10 december, 2011 door janny

Vandaag hadden de Oosterscheldestappers een wandeling rond Sint Maartensdijk georganiseerd. Deze begon pas om 1 uur en na afloop kreeg je een kom snert. De langste afstand was 15 km, voor ons dus betrekkelijk kort maar ook wel eens leuk. Het weer was aanzienlijk beter dan vorige week, wel veel wind maar ook veel zon. Het was een leuke tocht met onderweg een rust bij Scaldis Naturalis. Om kwart voor 4 waren we bij de finish in hotel Kom waar we dus de erwtensoep kregen. Voor het avondeten daarom maar een lichte maaltijd uitgezocht, maar wel afgesloten met een heerlijk toetje met o.a. lemoncurd en crème fraîche wat ik afgelopen week op tv zag maken door Jamie Oliver.

1 op “Kommetje snerttocht”

  1. Tiny Kouters zegt:

    Hoi Janny,

    Mooie foto’s van deze tocht. Ik ben ook een wandelaar en heb daarom ook deze tocht gewandeld. Kom eens kijken op mijn weblog http://tinykouters.blogse.nl

    TinyLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven