Janny’s hobbylog


Kerstkaarten

Geplaatst op 15 december, 2011 door janny

Eigenlijk was ik niet van plan zelf kerstkaarten te maken, maar ik kon het toch niet laten. Zomaar een paar met verschillende technieken. Wat kerstboompjes met een lapje plus tussenvulling op papier, quiltwerk op een glimmend lapje of een lapje op een ander lapje: 

Marianne had wat kerstplaatjes met haar borduurmachine geborduurd en dat heb ik gecombineerd met wat strookjes stof:

 

Op een rode lap heb ik wat zilveren sterren en ander materiaal gelegd, hierover zwarte tule en dit met een ruitpatroon vastgestikt. Daarna heb ik de lap in vieren gesneden en hiervan kaarten gemaakt:

Wie weet, krijg ik nog meer inspiratie…

1 op “Kerstkaarten”

  1. Rosanne zegt:

    Wat leuk. Mijn brievenbus was nog leeg…Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven