Janny’s hobbylog


Tomatenfestival

Geplaatst op 05 september, 2011 door janny

Gistermiddag zijn we naar het Arboretum in Kalmthout (Belgiƫ) geweest waar een tomatenfestival werd gehouden. Meer dan 100 soorten tomaten, van heel klein tot heel groot in allerlei vormen en kleuren. Je kon ook verschillende soorten proeven en zaden kopen. Het arboretum zelf is ook heel mooi om door te lopen, het was gelukkig ook heerlijk weer. Natuurlijk hebben we ook tomaten gekocht en twee soorten zaden, hopelijk krijgen we volgend jaar een mooiere zomer want de tomaten die nu aan onze planten zitten zijn nog steeds niet rood en dat zullen ze wel niet meer worden ook.

1 op “Tomatenfestival”

  1. Rosanne zegt:

    Wat leuk, ik heb ook een festival bezocht dit weekend.
    En toen ik thuis kwam waren mijn eerste zelfgezaaide tomaatjes klaar. Ja, bij mij wel!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven