Janny’s hobbylog


Nazomertocht Tholen

Geplaatst op 03 september, 2011 door janny

Vanmorgen weer vroeg opgestaan zodat we al om kwart voor 8 in Sint Maartensdijk waren. Eerst een gratis kopje thee gedronken en om 8 uur zijn we van start gegaan, deze keer voor de 20 km. In het begin had ik nog redelijk veel last van mijn achillespees, maar gelukkig ging het steeds beter, hij moest zeker eerst warmdraaien. Nadat het eerst nog wat mistig was 

trok dit al gauw weg en was het heerlijk lopen in korte broek. Het was weer een leuke route met af en toe een veld met mooie bloemen. 

De eerste rust was bij boerderij Reijgersburgh, een mooie boerderij met heel aparte ramen, waar we heerlijk buiten konden zitten.

De tweede rust was bij een kaarsenmakerij met een prachtige tuin waar we Helma weer tegen kwamen.

Zo hebben we gezellig een stuk met z’n drietjes gelopen, Helma heeft nog een foto gemaakt van ons samen. 

Om 12 uur waren we weer terug bij het beginpunt, zodat we al lekker vroeg thuis waren. Gelijk maar boodschappen gedaan en daarna een tijdje heerlijk in het zonnetje gezeten. Daarna nog even naar Melissant om wat nieuwe plantjes te kopen bij de Smalle Nolle, ze hebben daar altijd leuke planten en er waren nog wat lege plekjes in de tuin. Al met al een geslaagde zomerse dag, nu maar hopen dat het een poosje zo blijft.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven