Janny’s hobbylog


Manuele therapie

Geplaatst op 21 september, 2011 door janny

Omdat mijn achillespeesklachten nog steeds niet over waren en waarschijnlijk kwamen vanuit een verkeerde houding heb ik me een paar weken geleden laten behandelen met de manuele methode Meyer en vandaag ben ik voor de tweede en voorlopig laatste keer geweest. Ik vond het wel een beetje eng, ik werd op verschillende plaatsen “gekraakt”, je hoort dat echt, vooral de eerste keer schrok ik daar van, de tweede keer was ik erop voorbereid!  De arts was heel tevreden met het resultaat. Mijn bekken staat nu veel rechter en alles is een stuk soepeler. En inderdaad, ik voel het zelf ook goed, alleen de eerste paar dagen na een behandeling zijn knap pijnlijk. Ook de behandeling zelf, ik werd op het laatst nog flink geknepen in mijn kuit en daarbij zat de therapeut vrolijk te fluiten, waarschijnlijk om mijn pijnkreten niet te horen.

Ik zal vandaag dus maar rustig aan doen, gelukkig was ik vanmorgen al naar fitness geweest en daarna op de fiets naar Dirksland dus mijn beweging voor vandaag heb ik wel gehad.

Gisteravond heb ik nog hard gewerkt aan mijn quiltje voor “In de maat”, maar dat kan ik volgende week pas laten zien. Maar een berichtje zonder foto is nogal saai, dus hier is er eentje uit de oude doos, gemaakt in 2006 (hier is hij nog niet gequilt): 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven