Janny’s hobbylog


Mooi weekend

Geplaatst op 11 juli, 2011 door janny

We hebben een mooi weekend achter de rug, lekker kunnen genieten van het zonnetje. Aat heeft zaterdag 40 km gelopen van de 7 dorpen tocht op Tholen, ‘s morgens begon hij met regen maar later klaarde het gelukkig op.

Rosanne was hier een paar dagen  zodat ik gelukkig niet alleen zat. We zijn lekker wezen winkelen op d’n Diek en ze heeft een nieuwe bril gekocht die ze zaterdag al kon ophalen. Tussen de middag zijn we wezen lunchen bij Tieleman en ‘s avonds kwam Derk ook aanwaaien, op de fiets vanuit Rotterdam. Zondagmiddag heb ik 6 km gelopen, na 3 kwartier begon ik de pees een beetje te voelen maar na een korte rustpauze kon ik weer verder lopen, weer wat beter dus dan vorige week.

Ook de kikkertjes genoten van het zonnetje, we wilden graag een sprong in het water filmen, maar dat viel nog niet mee. Sommigen zaten zo lekker op de rand dat ze niet onder de indruk waren van ons gespetter en geroep!

Het is wel een grappig gezicht en als je een tijdje bij het water zit zie je steeds meer diertjes, ook de visjes laten zich af en toe zien, maar het water is jammer genoeg niet erg helder. 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven