Janny’s hobbylog


Gel medium

Geplaatst op 10 juni, 2011 door janny

Ik had al op verschillende blogs gelezen over gel medium en toen ik dit in een winkel in Emmen zag heb ik het gelijk gekocht. Helaas vallen de resultaten me nog wat tegen, het is de bedoeling dat je afbeeldingen uit een tijdschrift o.i.d. overzet op stof. Daarvoor smeer je eerst de stof in met de gel en legt de natte afbeelding erop, goed aandrukken en dan laten drogen. 

Als alles helemaal droog is maak je het weer een beetje nat en wrijf je met je vingers het papier weg. In het begin wreef ik veel te hard zodat de afbeelding er ook af ging, na een paar keer proberen lukte het wel, maar ik ben nog niet helemaal tevreden. 

Ik zal het later nog wel eens proberen.

 

1 op “Gel medium”

  1. kok de jager zegt:

    Hallo, Janny,ik heb wel eens gelezen dat je geen glansdrukwerk kunt gebruiken voor dit doel.
    Kan dat het probleem zijn?
    Groet KokLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven