Janny’s hobbylog


Familieweekend

Geplaatst op 30 mei, 2011 door janny

Afgelopen zaterdag heb ik nog maar rust gehouden vanwege de achillespeesperikelen, gelukkig gaat het al wel wat vooruit. Aat is met een paar anderen naar Ouddorp gelopen waar ik hem aan het eind van de middag heb opgehaald. Ze hadden een harde wind en af en toe een buitje, maar vonden het een gezellige tocht.

Zondag hadden we een neven- en nichtendag in Oostvoorne. We hadden het gebouwtje van de scoutinggroep gehuurd waar we gelukkig prima buiten konden zitten. Natuurlijk was er van alles te eten, eerst lekker gebak, toen allerlei hapjes en daarna een warme maaltijd, afgesloten met koffie en voor de liefhebbers nog een stuk gebak. Lennert en Rosanne hebben prima geholpen, ze deden tussendoor telkens de afwas en zorgden voor de koffie zodat wij lekker konden bijpraten met iedereen. Het was een geslaagde dag en aan de reacties te horen vond iedereen dat.

 

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven