Janny’s hobbylog


Paasweekend

Geplaatst op 27 april, 2011 door janny

We hadden een druk en gezellig weekend met familiebijeenkomsten. Eerst een verjaardag van de ene broer, toen een 30-jarig huwelijksfeest van mijn oudste broer in Emmen, waar we heerlijk buiten konden zitten en hebben zitten smullen van een Italiaans warm en koud buffet. Natuurlijk had zoon Arien voor het ijs gezorgd, hij heeft nl. een ijssalon. De terugweg verliep niet zo vlot, het was behoorlijk druk op de weg, maar voorbij Rotterdam was het gelukkig over.

Deze kaart had ik nog gemaakt:  

2 op “Paasweekend”

  1. Maya zegt:

    Leuke kaart!

  2. Jan zegt:

    Inderdaad een leuke kaart, hij heeft een ereplaats bij de cadeau’s als herinnering aan een mooie dag. En gisteren was het natuurlijk weer feest, want toen was Janny zelf jarig. Haar leeftijd stond eerder vermeld op haar weblog, maar die is tegenwoordig geheim, de dag zelf mag hier wel genoemd worden, ook vanaf hier gefeliciteerd!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven