Janny’s hobbylog


Sint Maartensdijk

Geplaatst op 27 februari, 2011 door janny

Gisteren hebben we 20 km rond Sint Maartensdijk gelopen, georganiseerd door de Oosterscheldestappers. In het begin was het nog aardig weer, het zonnetje probeerde zelfs af en toe door te komen, maar na half 11 begon het te regenen, eerst zachtjes maar al gauw ging het harder regenen. Ik heb wel een regenjack maar geen regenbroek, en ik loop niet graag met een paraplu met als gevolg dat mijn broek aan mijn benen plakte wat behoorlijk koud aanvoelde. In het begin heb ik een paar foto’s gemaakt maar toen het ging regenen heb ik mijn fototoestel maar in mijn rugzak gestopt. Toch was het een leuke wandeltocht, prima georganiseerd met veel rusten onderweg en er was uitstekend gepijld.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven