Janny’s hobbylog


Wandeltocht Burgh-Haamstede

Geplaatst op 08 januari, 2011 door janny

Vandaag hebben we een tocht van 20 km gelopen rond Burgh-Haamstede. We begonnen met mooi weer, al waaide het wel flink hard, maar later kregen we toch geregeld een buitje over ons heen. Hier kwam het zonnetje net op, op de achtergrond zie je de Oosterscheldekering:

Het waaide zo hard dat Aat zijn pet stevig vast moest houden en ik had overal zand zitten.

We zagen ook de regenboog, op een gegeven moment zagen we echt een hele boog van links naar rechts, ik kon hem net niet helemaal op de foto krijgen zonder in de sloot te vallen, maar het was wel een mooi gezicht: We liepen door de Zeepeduinen en door het bos, al met al was het een mooie tocht. De temperatuur lag rond de 10 graden, wat een verschil met vorige week, toen kwam het maar net boven het vriespunt, er was dan ook nergens meer sneeuw te zien.

3 op “Wandeltocht Burgh-Haamstede”

  1. Lennert zegt:

    Dat ziet er wel mooi uit. Maar euhm die regenboog die jij niet hebt kunnen fotograferen zonder in de sloot te vallen, is dat soms een verkapte manier om ons te vertellen dat je in de sloot bent gevallen?

  2. Janny zegt:

    Nee hoor, gelukkig niet, hij staat er toch niet helemaal op? Ik ben alleen nat geworden van de regen.

  3. Zit er heel mooi uit, weer eens wat anders dan de veluweLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven