Janny’s hobbylog


Midwinterwandeltocht De Lier

Geplaatst op 16 januari, 2011 door janny

Gisteren hebben we meegedaan aan de 25 km wandeltocht bij De Lier. Het was wel een aardig eindje rijden voor ons, ongeveer 70 km, maar toch konden we om half 10 starten met het lopen. Het weer was prima, af en toen een klein beetje regen, maar de temperatuur lag rond de 9 graden. Het was een goed verzorgde wandeltocht, heel veel kassen gezien onderweg,

veel met bloemen, maar ook met rijen en rijen paprika’s.

Onderweg kregen we gratis warme chocolade- of anijsmelk en zelfs een broodje met worst, wat we ons goed lieten smaken. Ook kon je erwtensoep kopen.

De schoenen bleven niet droog, het was af en toe flink blubberig:

We liepen grotendeels door de natuur, maar ook wel kleine stukjes in de bebouwde kom, waar we dit leuke hofje tegenkwamen:

Onderweg zagen we een paar zwarte zwanen en heel veel water met eenden en meerkoeten. Even na half 3 waren we weer terug in de sporthal, waarna we nog een stukje moesten lopen naar de parkeerplaats, het totaal aantal km’s kwam daarmee op 26.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven