Janny’s hobbylog


Terugblik

Geplaatst op 30 december, 2010 door janny

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik wat mijn plannen waren voor 2010 op quiltgebied en volgens mij heb ik alles wel gedaan wat ik wilde en nog veel meer. Ik had dan ook niet zo erg veel opgeschreven, o.a. de quilt voor Martijn en de quilts voor de tentoonstelling. Ook heb ik nog een quiltje voor buiten gemaakt en een quilt voor een goed doel en natuurlijk weer heel veel kaarten.

Gisteren hoorde ik dat Marina is overleden, tot vorig jaar was ze nog lid van onze quiltclub, ze was vanaf het begin lid en heeft altijd vol enthousiasme deel uitgemaakt van onze groep. De laatste jaren had ze nogal wat gezondheidsproblemen en kon niet meer met ons meedoen. Dit is een quilt van haar hand van onze tentoonstelling in Goedereede in 2005: Marina is 89 jaar geworden.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven