Janny’s hobbylog


De Kerstdrukte is weer voorbij

Geplaatst op 27 december, 2010 door janny

We hadden gezellige Kerstdagen, 1e Kerstdag met 8 personen en 2e Kerstdag met 5, maar nu zijn alle kinderen weer naar hun eigen huis vertrokken. We hebben heerlijk gegeten, cadeautjes uitgewisseld, spelletjes gedaan, t.v. gekeken en 2e Kerstdag ook nog een wandeling gemaakt. Martijn en Yvonne hadden christmas crackers meegebracht, zodat we op een gegeven moment allemaal met een rood papieren kroontje op ons hoofd zaten.

Voor het hoofdgerecht hadden we een mesthaan van 3,5 kg, die uren in de oven had gestaan, hij smaakte prima!

Ik had verschillende voorgerechten gemaakt, een koud avocadosoepje met geitenkaas, warme tomaten/paprikasoep en garnalencocktail.

Het toetje bestond ook uit verschillende onderdelen, iedereen kon nemen wat hij lekker vond: ijs, meringues, slagroom, lemoncurd, warme butterscotchsaus en zelfgemaakte chocoladetaartjes. Al met al goed voor flink wat calorie├źn!

Voor Martijn en Yvonne had ik onderzetters gemaakt voor een beker koffie of een kopje soep: Gisteren had ik fazant met aardappelpuree en zuurkool als hoofdgerecht en verder hebben we voor het voorgerecht en het toetje de restjes van de dag ervoor opgemaakt.

Vanmorgen bracht de post een dvd die ik een tijdje geleden heb besteld, ik hoef me de rest van de week dus niet te vervelen.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven