Janny’s hobbylog


Wandeling Steenbergen

Geplaatst op 15 november, 2010 door janny

Zaterdag hebben we een tocht van 25 km gelopen rond Steenbergen. Ondanks de matige weervoorspellingen hadden we prima weer om te lopen, heel af en toe wat regen, maar verder hoge temperaturen. Het land was overal wel flink nat door de vele regen van de afgelopen tijd.

De route was op sommige punten omgelegd vanwege de slechte begaanbaarheid, we moesten dus goed op de pijlen letten, maar die waren gelukkig duidelijk te zien. We hebben bijna de hele tocht samen gelopen met Helma, die ook bijna elke zaterdag een tocht doet, erg gezellig. Op de terugweg liepen we door het centrum van Steenbergen wat er heel leuk uitzag, normaal gesproken rijden we er alleen dwars door, maar dat is het leuke van die wandelingen: je komt op allerlei plaatsen waar je anders nooit komt.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven