Janny’s hobbylog


Twee quiltjes af

Geplaatst op 22 november, 2010 door janny

De twee quiltjes die ik in opdracht gemaakt heb van gedragen overhemden zijn af. Ze zijn 1.05 x 1.05 geworden. Ik heb het blauw en rood toegevoegd en waar ik bij de ene quilt rood gebruikt heb heb ik bij de andere blauw gebruikt en andersom. Bij de rode bies heb ik een stukje blauw tussengevoegd en bij de blauwe bies een stukje rood. Het zijn twee vrolijke quiltjes geworden.

2 op “Twee quiltjes af”

 1. Marja zegt:

  heeeel leuk.
  mag ik even je mail adres!!!!!!!!

 2. Marja zegt:

  Nou ze is er om geweest en ze was verast dat ze er zo uit zagen.
  Ik moest je heel hartelijk danken.
  Een mooie herinnering is het geworden.
  Komt zeker ook van toepassing omdat hij in het kleding vak heeft gezeten.

  Groet MarjaLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven