Janny’s hobbylog


Sinterklaastocht

Geplaatst op 20 november, 2010 door janny

Vandaag hebben we de Sinterklaastocht in Dordrecht gelopen, 25 km. Dat het een sinterklaastocht was merkten we al bij de inschrijving, daar klonken de sinterklaasliedjes al! We hadden prachtig weer, de zon scheen zelfs af en toe en het was heerlijk wandelen. Aan het eind kwamen we Helma weer tegen, met wie we vorige week gelopen hadden. Als je goed kijkt zie je haar over de fietsbrug lopen:Ze heeft ook nog een foto van ons in actie gemaakt: Bij de finish waren Sinterklaas en Zwarte Piet aanwezig en kregen we een speculaaspop.

‘s Avonds hebben we weer een lekkere maaltijd klaargemaakt, o.a. een Italiaanse salade met courgette en tomaat: En ik denk dat we het vanavond niet erg laat zullen maken!

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven