Janny’s hobbylog


Een nieuwe uitdaging

Geplaatst op 26 november, 2010 door janny

Afgelopen woensdag hadden we weer onze maandelijkse bijeenkomst van de quiltclub. Omdat iedereen bijna klaar is met de quilts voor de tentoonstelling hebben we besloten om aan een nieuwe uitdaging te gaan beginnen.

Ieder lid maakt elke drie maanden een quiltje van 30 x 42 cm, waarvoor van tevoren een thema of kleurstelling wordt afgesproken. We beginnen met: complementaire kleuren en elke 3 maanden kiest iemand anders het thema. Het lijkt me erg leuk om te doen en aan het eind alle verschillende resultaten te bekijken. De deadline voor het eerste quiltje is 1 april 2011. Dat lijkt nog erg ver weg, maar ik zal het toch maar niet te ver vooruit schuiven. De ervaring leert dat, als je eenmaal een idee hebt, de uitvoering niet meer zo’n probleem is, maar zie eerst maar eens iets te verzinnen!

Tussendoor heb ik dit kussenhoesje gemaakt naar een idee van Iet v.d. Vrande, wat ik zelf een beetje aangepast heb:

1 op “Een nieuwe uitdaging”

  1. kok de jager zegt:

    Janny,je kussen is al een complementair contrast. Erg leuk geworden.
    KokLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven