Janny’s hobbylog


Voornepad

Geplaatst op 25 september, 2010 door janny

Vandaag hebben we weer een lus van het Voornepad gelopen, we zijn om kwart over 9 gestart in Brielle, langs het Brielse meer naar Oostvoorne, daarna naar Tinte en toen weer terug naar Brielle. We hadden mooi weer onderweg met af een toe een klein regenbuitje, maar veel stelde het niet voor. De enige flinke bui was toen we net koffie zaten te drinken bij Paviljoen Kogeloven (met een lekker stuk taart erbij).

De lucht was soms prachtig blauw, maar af en toe ook erg grijs.

Een stukje verder kwam een geuzenschip voorbij.In het bos rook het al echt naar herfst en we zagen weer veel verschillende zwammen, maar de bomen waren nog niet echt verkleurd.

Bij Tinte hebben we ons brood gegeten in de berm en daarna nog een kopje thee gedronken in “de Vuijle Vaetdoek”. Volgens de routebeschrijving was de route 32 km lang, maar onze stappenteller eindigde bij 26 km. Nu hebben we niet het rondje door Brielle gelopen, maar dat kan hoogstens 3 km verschil maken.We vonden het een leuke gevarieerde wandeling, nu hoeven we nog maar 1 lus van de 4, die is volgens de beschrijving 21 km. Toen we in de auto zaten begon het te regenen en daarna kwamen er geregeld flinke buien, dus het was fijn dat we zo vroeg begonnen waren.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven