Janny’s hobbylog


Titel

Geplaatst op 21 september, 2010 door janny

Het was Martijn opgevallen dat ik drie keer achter elkaar “dag” in de titel had: een mooie dag, familiedag en duinendag.┬áIk vind het ook altijd lastig om een titel te verzinnen, hij moet niet te lang zijn en wel te maken hebben met de inhoud.

Maar goed, vandaag heb ik weer eens een verjaardagskaart gemaakt: Ik heb de rand een beetje anders afgewerkt dan anders, ik heb de kaart eerst wat groter gemaakt en met een smalle zigzagsteek over een draad genaaid op de juiste maat. Daarna het overtollige deel weggeknipt en nog een keer gezigzagd, waarbij ik in de hoekjes een stevige draad met 1 steek had vastgezet zodat ik de hoek strak kon trekken bij het naaien. Die draad haal je erna weer weg. Het klinkt ingewikkelder dan het is.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven