Janny’s hobbylog


Een mooie dag

Geplaatst op 16 september, 2010 door janny

Gisteren was dan de officiële diploma-uitreiking in Amsterdam en toen bleek dat Martijn ook nog eens cum laude geslaagd is! We zijn natuurlijk allemaal erg trots op hem. Hier zet hij zijn handtekening:

Hij mag zich nu Master of Science noemen.

Na de uitreiking zijn we met z’n allen wat wezen drinken en daarna hebben we lekker gegeten bij de Star of India. Iedereen had een verschillend hoofdgerecht, dus er werd flink heen en weer geschoven met de schaaltjes.

Het parkeren in de stad valt trouwens niet mee en erg duur, bij het restaurant betaalden we € 4,00 per uur! We zijn ook helemaal niet bekend in Amsterdam, maar gelukkig reed Derk tot Rotterdam, die wist ons snel de stad uit te krijgen.

1 op “Een mooie dag”

  1. B. Vroegindeweij zegt:

    Van harte gefeliciteerd met jullie knappe zoon en via deze weg ook de felicitaties van ons aan Martijn, mooi hoor, cum laude geslaagd!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven