Janny’s hobbylog


Een gezellig weekend

Geplaatst op 13 september, 2010 door janny

Zaterdag zijn we met een hele club naar Goedereede geweest, waar het gezellig druk was vanwege Open Monumentendag. We hebben een historische wandeling gemaakt waarbij ook allerlei vragen over de omgeving zaten. Erg leuk om in onze vroegere woonplaats rond te lopen, de tocht voerde ook langs ons oude huis. Je kon natuurlijk de toren beklimmen (wat ik niet gedaan heb, maar Aat wel), er waren allerlei kraampjes en muziek en er was ringsteken langs de Haven. Het weer was ideaal, we hebben heerlijk uitgerust op het terras bij de Gouden Leeuw. Daarna met zijn allen naar Dirksland voor een heerlijke rijsttafel.

Gistermorgen begon het niet zo mooi, maar later klaarde het gelukkig op en hebben we nog een leuke wandeling gemaakt. We zagen een heleboel oranje in de verte, toen we dichterbij kwamen bleken het allemaal pompoenen te zijn, een grappig gezicht.

Het was ontzettend helder weer, Hellevoetsluis was heel goed te zien en leek maar een klein stukje van ons vandaan. Afgelopen vrijdag bracht de post een pakje, ik had wat paintsticks besteld en rubbing plates, het lijkt me heel leuk om die eens uit te proberen.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven