Janny’s hobbylog


We zijn weer thuis

Geplaatst op 09 augustus, 2010 door janny

Vanmorgen zijn we weer thuisgekomen van onze vakantie in Schotland. Zodra alle foto’s op de computer staan zal ik de komende week wat foto’s plaatsen met een korte beschrijving. We hebben heerlijk wandelweer gehad, praktisch geen regen, maar we hebben niet veel buiten kunnen zitten, daar was het net te fris voor.

Ik had nog wel wat quiltwerk meegenomen, maar heb het niet eens uit de tas gehaald. We waren meestal de hele dag op stap en ‘s avonds heb ik lekker zitten lezen en puzzelen. Gelukkig heb ik deze hele week nog vakantie en hoop ik de quiltdraad weer op te pakken. Eerst alle vuile was wegwerken, de eerste was hangt alweer aan de lijn, de post en emails lezen enz. Vanavond maar lekker vroeg naar bed, want vannacht op de boot lukte het niet zo best!

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven