Janny’s hobbylog


Pasta met spinazie en champignons

Geplaatst op 29 augustus, 2010 door janny

Omdat er op quiltgebied weinig nieuws te vermelden is omdat ik voorlopig nog even bezig ben met de quilt voor Martijn, volgt hier weer eens een recept. Dit aten we gisteravond met wat sla erbij.

Voor 2 personen heb je het volgende nodig:

150 gram pasta (b.v. tagliatelle of spaghetti), 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperd uitje, 1 rode peper zonder zaad fijngehakt, 2 eetlepels verse oregano, 200 gram verse spinazie, 1/2 bakje champignons in plakjes, 1 eetlepel kappertjes, 1 of 2 tomaten in stukjes, grofgemalen peper en zeezout, parmezaanse kaas, 1,5 eetlepel olijfolie.

Kook de pasta gaar en verhit ondertussen de olie in een grote pan. Voeg de knoflook, ui, rode peper en oregano toe en bak dit tot de ui zacht is. Voeg de champignons toe en bak deze even mee, daarna de tomaat en spinazie, flink bakken tot de spinazie geslonken is. Voeg dan de kappertjes toe en maak op smaak met peper en zout. Roer er dan de kappertjes door en de gare pasta. Serveren met parmezaanse kaas.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven