Janny’s hobbylog


Net op tijd

Geplaatst op 30 augustus, 2010 door janny

De post kwam vanmiddag een pakketje quiltgaren brengen, precies op tijd want het grijze garen waarmee ik bezig ben is bijna op. De rode heb ik besteld omdat ik die zo mooi vond. En omdat je toch verzendkosten moet betalen kan je er maar beter twee i.p.v. één bestellen vind ik.

3 op “Net op tijd”

 1. Rosanne zegt:

  Haha, precies. Er is altijd een goede reden te bedenken om meer te kopen dan je eigenlijk nodig hebt!

 2. Martijn zegt:

  Als je er 3 bestelt wordt het relatief NOG goedkoper!

 3. Maarten zegt:

  haha, volgens mij redeneerde je vroeger ook al zo, kreeg je ergens 50 % korting, nodig of niet, je nam er twee. Ik moet ineens aan van de Brandeler ( zo heet die toch? ) denken, die kon ook zo heerlijk op die manier redeneren. Gek eigenlijk dat jij nog geen milionair bent 🙂
  groetjes,
  MaartenLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven