Janny’s hobbylog


Letters

Geplaatst op 19 augustus, 2010 door janny

Voor een nieuw project ben ik bezig met letters in verschillende technieken. Ik knip ze uit met vlisofix op de achterkant, ik knip ze uit freezerpaper om ze met verf op de stof over te brengen of ik maak ze met de naaimachine. Ik kan er helaas niet veel van laten zien, want het wordt ook voor de tentoonstelling van volgend jaar. De achtergrondstof vond ik te licht, dus die heb ik een tijdje in de thee gelegd.

1 op “Letters”

 1. kok de jager zegt:

  Heerlijk Janny dat je alweer zo lekker bezig bent.
  Neem volgende week contact op.
  Veel succes zaterdag voor jullie beiden.
  Hoor de verhalen wel.
  Ben vandaag ook toevallig naar het keltische alfabet op zoek geweest, best ingewikkeld.
  Groet KokLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven