Janny’s hobbylog


Herinneringsquilt

Geplaatst op 27 augustus, 2010 door janny

Ik heb het verzoek gekregen om van de lievelingsoverhemden van een overleden opa twee speelkleden te maken voor de kleinkinderen. Jammer genoeg zijn het maar 5 overhemden, dus zal ik er wel wat andere stoffen bij moeten gebruiken. Het zijn vrij stevige stoffen, dus niet geschikt voor al te kleine stukjes, ik heb al wel een paar patronen in gedachten.

Er zitten inmiddels al 3 kikkers in de vijver, gelukkig maken ze (tot nu toe) geen herrie.

1 op “Herinneringsquilt”

  1. Annie van Gaalen zegt:

    Ik las dat u een herinneringsquilt heeft gemaakt van overhemden, heeft u daar ook een foto van.
    Ik wil nl. voor een vriendin ook een quilt maken maar heb niet genoeg overhemden. Graag uw reactieLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven